Webify

Webbstrategier

Är du nyfiken på sociala medier som till exempel Facebook och Twitter? Jag hjälper dig med vilka sociala medier som kan passa din verksamhet bäst och hur du kan jobba med dem. Tillsammans tar vi fram en strategi för hur din verksamhet kan synas på webben. Vill du ha en grupp på Facebook som uppdateras automatiskt med nyheter från din webbplats eller vill du ha en blogg där du kan kommunicera direkt med dina kunder?

Vet du hur dina besökare hittar till din webbplats, jag hjälper dig att få nya och fler besökare. Vi installerar Google Analytics på din webbplats som gör att du kan få information om hur många besökare du har, var de kommer ifrån, vilka sökord de använder, vilka sidor de besöker, bland mycket annat.

Sökmotoroptimering, SEO

Sökmotoroptimering är inget man bara gör en gång utan är en ständigt pågående process. Jag hjälper dig att optimera din webbplats och visar dig hur du kan arbeta vidare på egen hand.

Vi analyserar målgrupp och sökord. Därefter anpassar vi din webbplats efter de sökord vi kommit fram till och tar fram länkstrategier för att få länkar in till din webbplats. Vi följer upp och utvärderar hur din webbplats rankas i sökmotorerna och vilken trafik det ger.

Sökmotorer som Google, Live Search och Yahoo! vill leverera relevanta sökresultat till användare av deras söktjänster. Den webbplats som sökmotorerna anser innehåller den mest relevanta informationen för det sökta ordet kommer att hamna högst i sökresultatet.

Webbplatser jag gjort

pernillawahlgren-se

Pernillawahlgren.se

Denmodernahantverkaren.se

Denmodernahantverkaren.se

pensionsspara-se

Pensionsspara.se

www.lindbacka.se

Lindbacka.se

fix-ekonomi

Fixekonomi.se

babyrevolution

Babyrevolution.se

projektmedia

Projektmedia.se

www.foretagskompaniet.se

Foretagskompaniet.se

www.bolton.se

Bolton.se

miljöfadder.se

Miljöfadder.se

dogma.nu

Dogma.nu

Vill du diskutera ditt webbprojekt med mig?
Svara på de här frågorna om ditt projekt eller gå till kontaktsidan, så ska jag snabbt återkomma till dig.